Lingerie

Van een mooi en goed zittend lingerie setje krijgt u zelfvertrouwen. Voor elk type vrouw is er de juiste lingerie. Het vinden van de perfecte set begint met het bepalen van de juiste maat, het model en moment. Onze stylistes adviseren u graag.

Maat (meten = weten)
Heel wat factoren hebben invloed op uw figuur: zwangerschap, gewichtsschommelingen of het tellen van de jaren. Gemiddeld heeft een vrouw 5 keer een andere maat nodig in haar leven.

Model (snit)
Elk model geeft een ander effect op uw lichaam. Een model kan uw borsten kleiner of juist groter laten lijken, ze liften, dichter bij elkaar brengen of scheiden. Wat zijn uw wensen?

Naast een uitgebreide basiscollectie hebben we altijd de laatste mode op het gebied van lingerie. Bij Lengerique vindt u alleen de allerbeste merken, pasvormen en de mooiste stoffen. Luxe lingeriemerken zoals Aubade, Aubade (Boite-a-Desir), Marie-Jo, Marie-Jo L’Aventure en PrimaDonna. Maar we hebben ook elegante setjes van o.a. PrimaDonna Twist, Calvin Klein en Mey.

Wilt u een lingerie setje of bh bij ons bestellen? Laat het ons weten, wij reserveren graag uw maat, zodra de serie binnenkomt.

0